FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Dobrodošli

raftingna Web sajt rafting kluba River People iz Konjica. Ovaj sajt je namijenjen svim istinskim zaljubljenicima u ljepotu prirode i svim ljudima koji su sposobni u sebi prepoznati onaj već pomalo zaboravljeni ali i dobro poznati gen i duh avanture.
Mi smo novoafirmisani klub s dugogodišnjim druženjima s prirodom, rijekom Neretvom i njenim pritokama, te smo ista odlučili podijeliti s Vama.
Prvi smo koji se bave raftingom na gornjem toku rijeke Neretve, naime, naša rafting pustolovina završava gdje ostalih rafting klubova tek počinje.
Riječ je o plovidbi rijekom Neretvom u rafting COLORADO čamcima preko mnoštva divljih i neukrotivih brzaka i barijera na kojoj ćete osjetiti navalu adrenalina i uzbuđenje ovog sporta. Plovidba je isključivo po nepristupačnom dijelu rijeke Neretve što ovaj izlet čini još ekstremnijim, nezaboravnim i avanturističkim. Nepristupačnost rijeke je dokazana činjenicom da do startne pozicije je nemoguće doći automobilom.
Ako želite uživati u neopisivoj ljepoti netaknute prirode, i ako ste u potrazi za novim izazovima i adrenalinskim injekcijama onda ste na pravom mjestu.
Uz naš slogan:
"RAZMIŠLJAJ MANJE, UŽIVAJ VIŠE"
dopustite da Vas uspava žubor Neretve a probudi cvrkut ptica.

Planinarenje

planinapostaje sve popularnije. U posljednje vrijeme sve više ljudi, posebno mlađih, otkriva prednosti rekreacije koja je još donedavno bila rezervirana za stariju generaciju. U okrilju planina vrlo brzo se zaboravlja haotična i stresna svakodnevica. Brige, problemi i frustracije ustupaju mjesto uživanju u ljepotama netaknute prirode, ali i u vlastitim koracima, disanju punim plućima i ničim opterećenim mislima. Uz to, onako usput, poboljšava se fizička kondicija, jača mišićna masa i podiže otpornost organizma.
U proljeće i ljeto je prava šteta ostati na užarenom gradskom asfaltu. Uputite se na obližnju planinu i otkrijte čari rekreacijskog planinarenja.
River People
team vam nudi da zajednički podijelimo i proživimo lijepe trenutke na nekim od mnogobrojnih planina iz našeg okruženja. Organizujemo izlete terenskim vozilima po planinskim vijencima: Prenja, Visočice, Bjelašnice, Bitovinje, Zec planine itd. Ovaj aranžman je moguće kombinovati sa raftingom, kampovanjem, pješačkim/planinarskim turama...
Sve fotografije planinarskih destinacija iz ove ponude su autorsko djelo
River People
team-a.
Home  :  Ponude  :  Galerija  :  Kontakti  :
© 2008 River People